وي با اشاره به سند چشمانداز 20 ساله استان افزود: اين سازمان در نظر دارد با ايجاد زيرساختهاي لازم، درصد قابل توجهي از گردشگران را به سمت جنوب استان هدايت کند.
کارنما شرايط اقليمي و جاذبههاي فرهنگي و گردشگري جيرفت را بسيار مستعد برشمرد و خاطرنشان کرد: درصورت توجه به صنعت گردشگري اين خطه، ميتوان منطقه جنوب را از بحران اقتصادي و تک محصولي نجات داد.
در ادامه اين همايش کمالي، معاون عمراني استانداري نيز با تبريک ايام دهه فجر، از دستاوردهاي هيأت کاوشهاي باستانشناسي جيرفت تقدير و تصريح کرد: بيشک با توجه به انتخاب هدف بزرگ، موانع و مشکلات بزرگترين پيش رو خواهد بود.
وي انجام وظيفه و داشتن بصيرت را از راههاي پشت سر گذاشتن مشکلات برشمرد و افزود: بايد در مقابل مخالفتها با کرامت و صبر، گذشت کرد.
کمالي در ادامه با تأکيد بر لزوم مستندسازي يافتههاي باستانشناسي منطقه جيرفت، اظهار داشت: بيشک فعاليتهاي پروفسور مجيدزاده نه تنها در تاريخ ايران، بلکه در تاريخ جهان ثبت خواهد شد و ميتواند در شناسايي تمدن منطقه نقش مؤثري ايفا کند.
در پايان پررفسور يوسف مجيدزاده، سرپرست کاوشهاي باستانشناسي جيرفت ضمن تبريک سالروز ورود حضرت امام(ره) به ميهن اسلامي گفت: خوشبختانه در طول شش فصل کاوشهاي باستانشناسي در منطقه جيرفت، با انجام فرهنگسازيهاي لازم، مردم پي به ارزش تاريخ و تمدن خود بردهاند.
وي سپس با توضيح در خصوص فعاليتهاي باستانشناسي خود و هيأت تحتنظر، با نمايش اسلايد، روندکار در تپهها و مناطق باستاني حوزه فعاليت خود را تشريح کرد.
گفتني است در پايان اين همايش که با همکاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان و انجمن دوستداران ميراث فرهنگي ارت برگزار شد با اهداي لوح يادبودي از زحمات پروفسور مجيدزاده تقدير و قدرداني شد.
M/116
انتهای پیام/