به گزارش ميراث آريا(CHTN) و به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان کرمان، در ابتداي اين همايش علي کارنما رئيس اين سازمان در سخناني با گراميداشت سالگرد پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي، از تلاش‌هاي پروفسور مجيدزاده سرپرست هيأت کاوش‌هاي باستان‌شناسي جيرفت تقدير کرد و گفت: اين هيأت توانسته با فعاليت‌هاي علمي خود، نتايج درخشاني به دست آورد.

وي با اشاره به سند چشم‌انداز 20 ساله استان افزود: اين سازمان در نظر دارد با ايجاد زيرساخت‌هاي لازم، درصد قابل توجهي از گردشگران را به سمت جنوب استان هدايت کند.

کارنما شرايط اقليمي و جاذبه‌هاي فرهنگي و گردشگري جيرفت را بسيار مستعد برشمرد و خاطرنشان کرد: درصورت توجه به صنعت گردشگري اين خطه، مي‌توان منطقه جنوب را از بحران اقتصادي و تک محصولي نجات داد.

در ادامه اين همايش کمالي، معاون عمراني استانداري نيز با تبريک ايام دهه فجر، از دستاوردهاي هيأت کاوش‌هاي باستان‌شناسي جيرفت تقدير و تصريح کرد: بي‌شک با توجه به انتخاب هدف بزرگ، موانع و مشکلات بزرگترين پيش رو خواهد بود.

وي انجام وظيفه و داشتن بصيرت را از راه‌هاي پشت سر گذاشتن مشکلات برشمرد و افزود: بايد در مقابل مخالفت‌ها با کرامت و صبر، گذشت کرد.

کمالي در ادامه با تأکيد بر لزوم مستندسازي يافته‌هاي باستان‌شناسي منطقه جيرفت، اظهار داشت: بي‌شک فعاليت‌هاي پروفسور مجيدزاده نه تنها در تاريخ ايران، بلکه در تاريخ جهان ثبت خواهد شد و مي‌تواند در شناسايي تمدن منطقه نقش مؤثري ايفا کند.

در پايان پررفسور يوسف‌ مجيدزاده، سرپرست کاوش‌هاي باستان‌شناسي جيرفت ضمن تبريک سالروز ورود حضرت امام(ره) به ميهن اسلامي گفت: خوشبختانه در طول شش فصل کاوش‌هاي باستان‌شناسي در منطقه جيرفت، با انجام فرهنگ‌سازي‌هاي لازم، مردم پي به ارزش تاريخ و تمدن خود برده‌اند.

وي سپس با توضيح در خصوص فعاليت‌هاي باستان‌شناسي خود و هيأت تحت‌نظر، با نمايش اسلايد، روندکار در تپه‌ها و مناطق باستاني حوزه فعاليت خود را تشريح کرد.

گفتني است در پايان اين همايش که با همکاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان و انجمن دوستداران ميراث فرهنگي ارت برگزار شد با اهداي لوح يادبودي از زحمات پروفسور مجيد‌زاده تقدير و قدرداني شد.

M/116

انتهای پیام/

کد خبر 1386111530